Pootgoed bestellen

Pootgoed of nog wat zakjes zaad

Aardappelen saai? Niet als je meedoet met de gezamenlijke bestelling van de vereniging bij Van der Wal. Geel, roze, wit en paars, gevlekt of langwerpig, je kunt ze krijgen hoe je ze hebben wilt én allemaal biologisch. Voor een overzicht van de beschikbare rassen aardappelen en plantuien, sjalotten, knoflook en de prijzen kijk hieronder in mijn schema of voor actuele en meer informatie op hun site: https://www.zaadhandelvanderwal.nl/nl/shop/biologisch-geteelde-pootaardappelen

Geef je bestelling uiterlijk 12 januari 2021 door in een mail aan Tuindersvereniging Abstede (tuindersverenigingabstede@gmail.com). Als je een volledig verpakking te veel vindt, dan kun je ook bijvoorbeeld een halve nemen – zoek zelf iemand die de verpakking met je wilt delen. Op de site van van der Wal zie je dat ze eigenlijk een zaadhandel zijn. Je mag ook zaad of afdekmateriaal e.d. doorgeven om te bestellen. En wil je graag een niet-biologisch product; daar doe ik niet moeilijk over. Én ook niet-leden van onze vereniging doen al jaren mee!

De zaadbestelling voor het groeiseizoen 2021 is al binnen. Medio november 2021 volgt nieuws over hoe je mee kunt doen voor 2022.

Zaden

Maar liefst 370 verschillende biologische zaden van groentes, kruiden en bloemen biedt de Bolster dit jaar in de catalogus. Door gezamenlijk te bestellen krijgen we een grote korting, zodat de prijs je er niet van hoeft te weerhouden om voor biologisch te gaan. 

Je kunt de catalogus krijgen, neem even contact op met Ellen van Rooden (tuindersverenigingabstede@gmail.com). Het complete overzicht zie je natuurlijk ook op de site van de Bolster: https://www.bolster.nl/. Het bestelformulier zit in de catalogus of kun je downloaden: http://www.bolster.nl/media/docs/bestellijst-kleinverpakkingen.pdf

Lever het formulier uiterlijk 14 december 2020 in bij Ellen van Rooden

Dit vind je misschien ook leuk...