Zaad bestellen

Catalogi van de Bolster

Catalogi van de Bolster

Al vele jaren kopen we met een aantal tuinders gezamenlijk ons zaadgoed in bij de Bolster. Zij handelen in biologisch zaadgoed. www.bolster.nl
We ontvangen een aanzienlijke korting op het zaad. De prijs kan daardoor geen belemmering zijn om niet voor biologisch te gaan.
Hoe gaat het te werk
Eind november komt de catalogus met bestelformulieren binnen. Op de nieuwjaarsreceptie van de vereniging kun je deze meenemen of eerder ophalen bij Ellen van Rooden. Uiterlijk 20 januari 2020 geef je het bestelformulier retour. Deze worden opgestuurd naar de Bolster. Na ong. een week komen alle bestellingen per persoon binnen. Dan wordt de definitieve factuur opgemaakt, korting eraf en btw erbij en je ontvangt een mail dat je jouw bestelling kunt ophalen.
Het is helaas niet mogelijk om de bestelling digitaal te doen. Wel kun je natuurlijk vanaf de site van de Bolster je keuze maken en die aangeven op een zelf uitgeprint bestelformulier, die je dan vervolgens bij Ellen inlevert.

De Bolster verkoopt 100%  biologische zaden. Alleen zaden en altijd biologisch. Zaden voor de tuin, zoals groentezaden, bloemzaden, bloemmengsels, kruidenzaden, groenbemesters en kiemgroenten.

Zaden kopen bij De Bolster heeft meerdere voordelen, zoals:

–          gegarandeerd 100% biologisch en GMO-vrije (dus niet genetisch gemanipuleerd)
–          gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit  met een hoge kiemkracht
–          SKAL- gecertificeerd
–          faire prijzen en snelle levering (grote korting door gezamenlijke inkoop)

–          kopen bij een betrouwbare partner bij het telen en tuinieren
–          zij voeren in eigen beheer kiemkracht testen uit, waardoor zij hoge kiemkracht op onze zaden kunnen garanderen
–          een breed aanbod van gewassen en rassen (inclusief rassen ontwikkeld in hun eigen veredelingsprogramma)

Dus concreet:

•  Maak vanuit de catalogus of vanaf de site van de Bolster je keuze

•  Noteer je zaadbestelling op het Bolster formulier

•  Maak kenbaar dat je mee wilt doen aan de gezamenlijke bestelling.  (b.v. door te mailen naar Tuindersverenigingabstede@gmail.com)

•  Lever je formulier voor 20 januari 2020 in bij Ellen van Rooden

•  Je ontvangt een mail als het zaad is binnengekomen

•  Graag betalen bij afleveren

Ook als je geen lid bent van onze vereniging mag je meedoen met de gezamenlijke inkoop. Stuur een mailtje naar tuindersverenigingabstede@gmail.com

Organisatie zaden inkoop: Ellen van Rooden