Veel (groene) weetjes op nieuwe site AVVN

AVVN, de koepel van volkstuinverenigingen, heeft zijn website helemaal vernieuwd. Het adres is www.avvn.nl. Neem eens een kijkje, want je kunt er vast wat van je gading vinden of er wat interessants opsteken. Zo is er een rubriek Groene Vragen. Bij veel van de antwoorden kun je ook direct de infosheets (Groentjes) die daarbij horen downloaden.

De Kennistuin is nieuw op de website. Hier vind je antwoorden op vragen over wat er komt kijken bij het besturen en lid zijn van een tuinvereniging, overheidsregels, het AVVN, downloads en interessante websites e.d.

Verder vanzelfsprekend veel tips, advies en weetjes over natuurlijk tuinieren in de moes- en siertuin. Ook allerlei interessante informatie over de veranderingen en vernieuwingen die nu plaatsvinden bij het AVVN. Misschien vind je het wel leuk om hierover mee te denken of te praten of gewoon je mening te geven. Geef je dan op de website op voor het Panel Samen Tuinieren.

Dan is er ook nog de Social Wall. Hierop staan onze facebookberichten met nieuws, actualiteiten, wetenswaardigheden over alles wat onze hobby aangaat. Ook kun je ons direct op facebook bezoeken (www.facebook.com/avvn.nl). We vinden het natuurlijk geweldig als je ons dan ook nog eens liket.

Tot ziens!

AVVN Landelijke Organisatie voor Samen Tuinieren

Dit vind je misschien ook interessant...